Victoria Milan

Sveriges största dejtingsajt för gifta och samboende!

Registrera dig GRATIS här!
victoriamilan

Victoria Milan

Sveriges största dejtingsajt för gifta och samboende!

Victoria Milan är för män och kvinnor som för närvarande är i ett förhållande men söker lite spänning och krydda på sidan genom en diskret flört eller affär.

Nätflört? eller en diskret kärleksaffär i verkligheten? Med Victoria Milan, är både enkla nätflörtar och diskreta kärleksmöten möjliga – inte för att nämna allt däremellan. Du behöver inte känna någon press att göra mer än vad du själv vill. Vissa användare letar efter en oskyldig nätflirt för att sätta krydda på vardagen medan andra söker en passionerad kärleksaffär med verkliga möten. Det är din affär. Ditt val.

Victoria Milan har tusentals av äkta profiler registrerade av äkta människor, och det finns mycket sannolikt flera i ditt område. Victoria Milan är ingen sida med påhittade falska profiler, vilket det just nu finns mycket av ute på marknaden. De är en verklig dejtingsida med verkliga människor och de är stolta över detta.

Testa gratis och anonymt.

Registrera dig GRATIS här!
Dejtingsajten Victoria Milan har taggats med

Om nätdejting

Nätdejtingen i Sverige startade runt år 2000. Idag är det den populäraste dejtingformen och undersökningar visar att hela 65-70% av alla singlar testat internet som dejtingplattform. Resultatet av detta är att det numer är fler par som träffas via nätet än på det traditionella sätten - via vänner, på jobbet eller på krogen.

Dejtingtips

Kom igång med nätdejting

Att komma igång med nätdejting är inte svårt, det tar oftast inte mer än en ett par minuter att registrera sig på en dejtingsajt.

Innan du registrerar dig på en dejtingsajt kan det vara bra att fundera ut ett bra användarnamn då det är det som visas när någon besöker din profil och när du kontaktar andra medlemmar på sajten. Försök hitta ett namn som passar din person och som känns seriöst. Seriösa användarnamn är förtroendegivande, dessutom kan de säga nått om dig. Är du doktor och född 1959 kan kanske "doc59" var något, är du tjej och gillar du katter kan "kattjejen" vara ett alternativ.

Skapa en en intressant dejtingprofil

När du är registrerad och du har fått dina inloggningsuppgifter är det dags att skapa en profil. Den är viktig, då det är den presentationen av dig själv som de kontaktsökande medlemmarna på dejtingsajten kommer att se. Din profilsida blir med andra ord lite som ett skyltfönster eller ett säljblad - om dig själv. Ju mer intressant din profil är desto större är sannolikheten att någon kontaktar dig eller svarar på dina kontaktförsök. Nedan följer några tips om hur du skapar en intressant profilsida.

Bilden

Att lägga ut en bild ger dig upp till 15 gånger så stor chans att få kontakt!

Välj en nytagen bild där ditt ansikte syns tydligt och där du är den enda personen på bilden. Bakgrunden får gärna berätta något om dig - det kan exempelvis vara din båt, din bil, ditt sommarställe, något från din senaste resa eller något liknande.

Om möjligt - undvik bilder som är tagna med din webbkamera, då det allför ofta har dålig skärpa och blir suddiga. Har du en schysst kompis - be den ta en bild av dig när du är glad och i en miljö där du trivs. En bra bild framhäver dina fina sidor får dig att känna dig självsäker - det ökar dina chanser till kontakt avsevärt!

Texten

Var dig själv... Berätta vem du är och vad du gillar. Hitta inte på saker och skriv inte att du är intresserad av saker som egentligen inte är din grej bara för att du tror att det gör dig mer intressant. När du väl går på dejt i verkliga livet vill du att de ska tycka om dig för den du är och inte för den de tror att du är.

Tänk detaljer... Istället för att bara skriva att du gillar att resa - skriv om din drömresa och varför du vill åka dit, eller beskriv någon anekdot från en tidigare reseupplevelse. Har du andra små egenheter som beskriver dig? Gillar du att sitta i morgonrocken ute på verandan och dricka ditt morgonkaffe, sjunger du snapsvisor så fort du ser en spritflaska eller schlagerlåtar så fort någon nämner karaoke - skriv det. Det behöver inte vara märkvärdiga saker, bara små grejer som gör din presentation unik.

Undvik klichéer... Uttryck som "Jag gillar både skogen och staden" och "Jag älskar lugna hemmakvällar och fartfyllda partaj" är vanliga i folks presentationer, men det säger inte speciellt mycket om vem du är. Försök beskriva på ett mer utförlig och målande sätt hur en bra dag kan se ut - det gör dig mer unik och intressant.

Var inte negativ... Undvik att skriva om din dåliga erfarenhter av tidigare dejterförhållanden, hur många gånger du blivit dumpad och liknande. Få människor tycker att det är attraktivt. Försök formulera dig på ett positivt sätt istället. Fraserna "Jag tycker om människor som får mig att skratta" och "Jag träffar gärna nya bekantskaper som får mig att testa saker jag inte provat förut" gör att du låter mycket trevligare och intressantare att dejta.

Beskriv dig själv... och inte den du söker. Beskriv kortfattat vad du söker men den största delen av din presentationstext bör du ägna åt att beskriva dig själv.

Gör en stavningskontroll... Undvik särskrivningar och stava rätt - det ger ett mer pålitligt och ordentligt intryck. Många medlemmar på dejtingsidorna hävdar att en rättstavad profiltext är A och O för att de ska svara. Skriver du din text i Word eller något annat ordbehandlingsprogram finns det oftast en funktion för stavningskontroll.

Ta kontakt

Har du hittat någon presentation som du gillar och vill ta kontakt med personen bakom profilen. Försök undvika att ditt meddelande ser ut som ett massutskick - var personlig och återkoppla gärna till något du läst i den du kontaktars presentationstext.

Om du är tveksam till att skriva eller inte vet vad du ska säga till personen du vill få kontakt med kan du på de flesta dejtingsajter skicka en flört. En flört visar att du vill få kontakt men den är ganska intetsägande och opersonlig - så chansen att du får ett svar tillbaka är mindre än om du formulerar något eget som får personen i fråga att känna sig speciell.

Innan dejten

Man kan aldrig vara nog försiktig. Innan du träffar en ny dejt bör du vara noga med att förvissa dig om att personen du ska träffa är schysst och har uppgett sin riktiga identitet. Du bör även se till att mötet sker på en offentlig plats under en tidpunkt då det är människor i rörelse. Berätta även för en eller fler kompisar vem du ska träffa, var ni ska träffas och när du tror att du är hemma igen. Om den du ska dejta kommer med orimliga uppgifter eller ställer finansiella krav - var inte naiv - Ifrågasätt eller ställ in. Låt inte någon annan få dig att genomföra saker du egentligen inte vill. Det är du som avgör om och hur du vill träffas.

Boka upp en dejt

Börjar du prata, maila eller chatta med någon du tycker extra mycket om, försök träffas på en dejt så snart som möjligt. Det är inte förrän då du kan se om verklig kemi finns. Drar nätkonversationen ut på tiden finns risken att kontakten rinner ut i sanden, eller at du lägger tid och energi på någon du inte skulle fungera med i verkliga livet.

Dejta

Ett tips kan vara att hålla den första dejten kort. På 45 minuter till en timme hinner du känna om intresse finns både från dig och den du dejtar och om kemin inte stämmer kan du gå innan det börjar kännas allt för obekvämt. Känns den första dejten helt rätt kan du med största sannolikhet gå på en längre andra dejt.

Ha inte allt för stora förväntningar på den första dejten - då ni träffas för första gången är förmodligen båda nervösa, så döm inte allt för hårt om inte allt blir perfekt.

Kom i tid och klä dig i något du känner dig bekväm i.

Undvik att dricka för mycket, både före och under dejten, även om du är nervös.

Försök att inte bara prata om dig själv. Ta gärna upp saker från personens profil som du lagt på minnet och ställ frågor och visa intresse för din dejts intressen eller resor han/hon gjort för visa att du bryr dig.

Undvik att prata om dina förhållanden och kommer de på tal försök vara neutral och inte gå in på hur dum, fantastisk eller jobbig ditt ex var.

Det kan vara en gammal klyscha men sträva efter att vara dig själv, så mycket det bara går. Ljug inte om din ålder, ditt yrke eller något annat. Det kan bli jobbigt att förklara om din dejt leder till något seriöst.

Försök att känna av signaler och bli inte för närgången om din dejt inte ger tydliga tecken på att det är ok.

Ett tips för att komma din dejt lite mer in på livet är att du själv berättar något som kan uppfattas lite känsligt. Om du öppnar dig är chansen stor att din dejt gör det också. På så sätt kan ni komma varandra lite närmare och komma förbi de oftast ytliga ämnena som i början är rätt vanliga.

Bjud på dig själv och ha roligt – Gå in med inställningen att detta är en rolig dejt som kanske leder till något mer.

Har ni haft dejten på en restaurang eller på ett fik, erbjud dig tt betala din del av notan.